Onze trainingen zijn gericht op de individuele ontwikkeling van de speler/speelster. Een welkome aanvulling op de reguliere trainingen bij je eigen club, waar het teambelang voorop staat.

Nieuw dit jaar is Ultimate Football Academy Pro (UFA Pro).

Indien je meedoet aan UFA Pro wordt er nog meer aandacht besteed aan je individuele ontwikkeling.

Het doel van UFA Pro is ervoor te zorgen dat je als speler nog meer individuele en professionele begeleiding krijgt waardoor je je veel sneller kan ontwikkelen. Je zal worden uitgedaagd om het uiterste van je kunnen op te zoeken waarna er keihard wordt gewerkt aan je kluspunten. De uitdaging iedere keer weer aangaan met een vast groepje deelnemers en presteren op het hoogste niveau. Dat is waar UFA Pro voor staat.

Zo krijgt iedere speler begeleiding van een mentor. Je mentor staat je bij tijdens maar ook buiten de trainingen. Jouw mentor zal je ook beoordelen.

Aan het begin van het seizoen zal er samen met de speler een plan worden gemaakt. In dit plan wordt beschreven hoe de speler zich wil ontwikkelen. Er wordt besproken wat de speler zelf kan doen, en hoe de UFA-trainers daarmee kunnen helpen. Halverwege het seizoen zal er een gesprek plaatsvinden, tussen speler en mentor, waarin wordt besproken of het plan moet worden aangevuld of aangepast. Ook worden er nieuwe doelen besproken. Aan het einde van het seizoen zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden.

Tijdens het seizoen zal je meerdere keren getest worden op o.a. snelheid en techniek. Er wordt een spelersprofiel bijgehouden en je zal “huiswerk” meekrijgen.

UFA Pro leden krijgen voorrang voor deelname aan de toernooien die wij organiseren en waaraan wij meedoen. Echter is het niet zo dat deelname aan UFA Pro garandeert dat je kan meedoen. Wij kijken hiervoor naar meer criteria.

Indien je mee wilt doen aan UFA Pro kan je je nu inschrijven via onze website

De kosten voor deelname aan UFA Pro zijn: € 225,00

Ultimate Football Academy

Natuurlijk verzorgen wij ook dit jaar weer de reguliere trainingen. Iedere zondag ochtend werken wij een uur en een kwartier lang aan je voetbal skills.

Wij werken met:

SmartGoals

Je scoort in de SmartGoal waar het licht van brandt. Dit kan door er doorheen te rennen, schieten, dribbelen, duiken etc. Nadat er gescoord is zal een ander willekeurig poortje oplichten waar je weer zo snel mogelijk wil scoren. Dit verrassingseffect creëert een voortdurende uitdaging voor elk niveau in verschillende type oefeningen. Het zorgt ervoor dat bewegen dynamisch en speelser wordt en dat je een gevoel van succes beleeft bij elke score. Uiteindelijk zal dit jouw handelingssnelheid, gevoel van ruimte om je heen en aanname in verschillende richtingen 100% zeker verbeteren!

Met SmartGoals train je op een leuke manier:

– Reactiesnelheid
– Split-vision
– Snel denken
– Conditie
– Communicatie
– Snelheid
– Teamwork
– Overzicht

Trainingsdummy’s

Ons nieuwe trainingsmiddel, de air dummy is zeer effectief als het gaat om individuele, technische en teamtraining.

Als passieve tegenstander, als dummy bij de tactische training, als hindernis bij voorzettraining of als vrije trap muur of als verdediger bij schiettraining, de dummy is op veel manieren in te zetten en garandeert een motiverende en prettige training met zeer reële wedstrijdsituaties.

Goalshot

Het ontwerp van de Goalshot focust zich op een zo groot mogelijke visualisering van de meest scorende zones in het doel. Hiermee markeert de Goalshot de meest effectieve gebieden waar een speler op dient te richten, om de kans op succesvol scoren te maximaliseren. Door te trainen met de Goalshot leert een speler steeds sneller, gerichter en preciezer te schieten.

SoccerWave

De Soccerwave biedt oneindige mogelijkheden om de functionele techniek van spelers te verbeteren. De Spelers worden gedwongen om de bal zuiver in te spelen, goed aan te nemen en vervolgens te verwerken met het hoofd, borst, knie en voeten.

Keeperstraining

Ook dit jaar bieden wij keeperstraining aan. De groepjes zullen bestaan uit maximaal 6 spelers per groep. UFA Pro is ook beschikbaar voor keepers.

Vriendschappelijke wedstrijden (extra, op uitnodiging)

Door ons uitgebreide netwerk en uitstekende beoordelingen zullen wij regelmatig (op uitnodiging) oefenwedstrijden spelen tegen grote clubs uit binnen- en buitenland. Afgelopen seizoenen hebben we wedstrijden gespeeld tegen o.a. Ajax, Sparta, Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Vitesse, FC Twente, Willem II, VVV-Venlo, Anderlecht, KRC Genk, Leverkusen, Tottenham Hotspur, Everton FC, Bohemians Praag en AS Trencin.

Internationale toptoernooien (extra, op uitnodiging)

Wij zijn de enige voetbalschool in Nederland die eigen internationale BVO-toernooien voor meerdere leeftijdsgroepen organiseren. Afgelopen seizoenen hebben wij toernooien georganiseerd voor de O8, O9, O10, O11, O12, O14 en O15. Hier doen een groot aantal topclubs uit binnen- en buitenland mee. Uiteraard doen wij zelf ook mee met een UFA-team

Tijden

Groep 1 9:30 uur – 10:45 uur (jongere kinderen)
Groep 2 11:00 uur – 12:15 uur (“oudere” kinderen)

Kosten

12 trainingen (half seizoen, najaar of voorjaar) van 75 minuten per training € 95,00
24 trainingen (compleet seizoen) van 75 minuten per training € 175,00
24 trainingen UFA Pro (compleet seizoen) van 75 minuten per training € 225,00

JAKO kledingpakket* (shirt, sweater, broekje en kousen) € 61,35
(* Het JAKO kledingpakket is verplicht)