Ultimate Football Academy

Natuurlijk verzorgen wij ook dit jaar weer de reguliere trainingen. Iedere zondag ochtend werken wij een uur en een kwartier lang aan je voetbal skills.

Wij werken met:

SmartGoals

Je scoort in de SmartGoal waar het licht van brandt. Dit kan door er doorheen te rennen, schieten, dribbelen, duiken etc. Nadat er gescoord is zal een ander willekeurig poortje oplichten waar je weer zo snel mogelijk wil scoren. Dit verrassingseffect creëert een voortdurende uitdaging voor elk niveau in verschillende type oefeningen. Het zorgt ervoor dat bewegen dynamisch en speelser wordt en dat je een gevoel van succes beleeft bij elke score. Uiteindelijk zal dit jouw handelingssnelheid, gevoel van ruimte om je heen en aanname in verschillende richtingen 100% zeker verbeteren!

Met SmartGoals train je op een leuke manier:

– Reactiesnelheid
– Split-vision
– Snel denken
– Conditie
– Communicatie
– Snelheid
– Teamwork
– Overzicht

Trainingsdummy’s

Ons nieuwe trainingsmiddel, de air dummy is zeer effectief als het gaat om individuele, technische en teamtraining.

Als passieve tegenstander, als dummy bij de tactische training, als hindernis bij voorzettraining of als vrije trap muur of als verdediger bij schiettraining, de dummy is op veel manieren in te zetten en garandeert een motiverende en prettige training met zeer reële wedstrijdsituaties.

Goalshot

Het ontwerp van de Goalshot focust zich op een zo groot mogelijke visualisering van de meest scorende zones in het doel. Hiermee markeert de Goalshot de meest effectieve gebieden waar een speler op dient te richten, om de kans op succesvol scoren te maximaliseren. Door te trainen met de Goalshot leert een speler steeds sneller, gerichter en preciezer te schieten.

SoccerWave

De Soccerwave biedt oneindige mogelijkheden om de functionele techniek van spelers te verbeteren. De Spelers worden gedwongen om de bal zuiver in te spelen, goed aan te nemen en vervolgens te verwerken met het hoofd, borst, knie en voeten.

Keeperstraining

Ook dit jaar bieden wij keeperstraining aan. De groepjes zullen bestaan uit maximaal 6 spelers per groep. UFA Pro is ook beschikbaar voor keepers.

Vriendschappelijke wedstrijden (extra, op uitnodiging)

Door ons uitgebreide netwerk en uitstekende beoordelingen zullen wij regelmatig (op uitnodiging) oefenwedstrijden spelen tegen grote clubs uit binnen- en buitenland. Afgelopen seizoenen hebben we wedstrijden gespeeld tegen o.a. Ajax, Sparta, Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Vitesse, FC Twente, Willem II, VVV-Venlo, Anderlecht, KRC Genk, Leverkusen, Tottenham Hotspur, Everton FC, Bohemians Praag en AS Trencin.

Internationale toptoernooien (extra, op uitnodiging)

Wij zijn de enige voetbalschool in Nederland die eigen internationale BVO-toernooien voor meerdere leeftijdsgroepen organiseren. Afgelopen seizoenen hebben wij toernooien georganiseerd voor de O8, O9, O10, O11, O12, O14 en O15. Hier doen een groot aantal topclubs uit binnen- en buitenland mee. Uiteraard doen wij zelf ook mee met een UFA-team

Tijden

Groep 1 9:30 uur – 10:45 uur (jongere kinderen)
Groep 2 11:00 uur – 12:15 uur (“oudere” kinderen)

Kosten

12 trainingen (half seizoen, najaar of voorjaar) van 75 minuten per training € 100,00
24 trainingen (compleet seizoen) van 75 minuten per training € 185,00
24 trainingen UFA Pro (compleet seizoen) van 75 minuten per training € 235,00

JAKO kledingpakket* (shirt, sweater, broekje en kousen) € 61,35
(* Het JAKO kledingpakket is verplicht)