OVER ONZE VOETBALSCHOOL

WIE ZIJN WIJ?

Ultimate Football Academy is een jonge en innoverende voetbalschool. Wij zijn constant op zoek naar verbetering en vernieuwing. Hiermee zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot dé voetbalacademie in de Haarlemmermeer en omstreken. Elk seizoen zijn er meerdere spelers die de overstap maken naar diverse BVO’s. Spelers van alle niveau’s kunnen dus bij ons terecht om hun individuele voetbalvaardigheden te verbeteren.

Daarnaast organiseren wij met ons grote netwerk internationale toptoernooien in Nederland, Engeland en Duitsland. Met deelnemers als Ajax, Feyenoord, PSV, Manchester City, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Juventus en nog veel meer internationale (top)clubs. Uiteraard doen wij hier met onze eigen teams ook aan mee.

Sinds een aantal seizoenen doen wij tevens aan vereniging consultancy. Hierbij helpen wij verengingen met het (her)structureren van hun onderbouw (mini’s t/m O12). Denk hierbij aan het aanleveren van unieke en gedetailleerde oefenstof per leeftijdscategorie, train-de-trainer sessies, het aanbieden van extra voetbalactiviteiten en het opzetten van interne/externe scouting.

ONZE VISIE

Trainingen bij Ultimate Football Academy zijn volledig gericht op het individu. Hierdoor zijn onze trainingen een geweldige toevoeging op de bestaande teamtrainingen, waarbij de aandacht van een coach uitgaat naar 10 – 15 spelers.

Om de individuele vaardigheden van jonge spelers te verbeteren werken wij met vaste terugkerende thema’s:

  • Dribbelen/Drijven
  • Pingelen/Passeren
  • Kappen/Draaien
  • Schieten/Scoren
  • Passen/Aannemen
  • Performance (snelheid, wendbaarheid enz.)

Bovengenoemde thema’s worden stap voor stap uitgebreid op detailniveau met als doel om de technische handelingen functioneel te maken. Tijdens de training proberen wij om onze spelers zoveel mogelijk in wedstrijdechte situaties te krijgen zodat elke speler dit leert te herkennen en in wedstrijden kan toepassen.

Deze trainingen worden gegeven door gediplomeerde en enthousiaste trainers.